Analizujemy zanonimizowane informacje naszych użytkowników, aby lepiej dopasować naszą ofertę oraz zawartość strony do Twoich potrzeb. Strona ta korzysta również z plików cookie, aby np. analizować ruch na stronie. Możesz określić warunki przechowania lub dostęp plików cookie w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej. RozumiemX

222660800 / 605366366
pn-pt 8-20, so-nd 9-15

 

Opis


Projekt budynku gastronomicznego LK-58 z zapleczem noclegowym i mieszkaniem właścieciela, pełniący funkcję domu weselnego lub restauracji. Budynek  parterowy poddaszem użytkowym, podpiwniczony. Może również pełnić funkcję pensjonatu, motelu lub zajazdu.  Technologia: ściany zewnętrzne - pusta...


 
cena:
13 000
KUP TERAZ
  • Wizualizacja KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE
  • Wizualizacja KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE
  • Wizualizacja KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE

Rzut projektu

Rzut KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE

Powierzchnia piwnicy:

 

Część usługowa:
1. hall + schody - 29.00m²
2. WC damskie - 7.70m²
3. WC męskie - 7.70m²
4. przedsionek - 2.10m²
5. garaż - 39.30m²
6. pom. gospodarcze - 35.10m²
7. pom. gospodarcze - 19.10m²
8. pom. gospodarcze - 41.74m²
9. pom. gospodarcze - 11.25m²
10. pom. gospodarcze - 8.31m²
11. magazyn - 5.23m²
12. pomieszczenie socjalne - 9.10m²
13. WC - 4.38m²
14. chłodnia - 5.83m²
15. pom. obróbki jaj/warzyw - 6.71m²
16. korytarz - 24.10m²
17. magazyn produktów suchych - 7.57m²
18. skład opału - 6.46m²
19. kotłownia - 14.49m²

Część mieszkalna:
20. garaż - 39.27m²
21. kuchnia letnia - 64.95m²
22. łazienka - 3.61m²

 

Projekt budynku KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOW...

 (BUDYNEK BT6-86)

Rzut projektu

Rzut KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE

Powierzchnia parteru:

 

Część usługowa:
1. hall + schody - 21.37m²
2. WC niepełnosprawnych - 3.69m²
3. WC - 3.10m²
4. sala konsumpcyjna - 176.68m²
5. przedsionek - 13.74m²
6. sala barowa - 30.79m²
7. rozdzielnia kelnerska - 5.74m²
8. zmywalnia - 7.68m²
9. korytarz - 2.60m²
10. kuchnia - 26.66m²

Część mieszkalna:
11. pokój - 29.87m²
12. aneks kuchenny - 5.76m²
13. WC - 1.33m²
14. przedsionek - 13.74m²

 

Projekt budynku KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOW...

 (BUDYNEK BT6-86)

Rzut projektu

Rzut KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE

Powierznia poddasza:

 

Część usługowa:
1. hall+ klatka schodowa - 21.78m² (24.37m²)
2. hol - 17.99m²
3. pokój - 22.52m² (25.71m²)
4. łazienka - 3.32m²
5. magazyn bielizny brudnej - 2.54m² (2.90m²)
6. magazyn bielizny czystej - 3.25m²
7. korytarz - 13.32m²
8. pom. porządkowe - 1.67m²
9. pokój - 10.69m² (14.39m²)
10. łazienka - 2.73m²
11. pokój - 10.51m² (14.21m²)
12. łŁazienka - 2.73m²

Część mieszkalna:
13. pokój + schody - 21.90m² (22.54m²)
14. łazienka - 4.75m² (5.40m²)

Część usługowa:
15. pokój - 12.16m² (16.11m²)
16. łazienka - 2.66m²
17. pokój - 10.83m² (14.49m²)
18. łazienka - 2.66m²
19. pokój - 14.31m² (18.89m²)
20. łŁazienka - 2.55m²
21. pokój - 12.86m² (13.64m²)
22. łŁazienka - 3.16m²
23. pokój - 13.00m²

 

Projekt budynku KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOW...

 (BUDYNEK BT6-86)

Koszty budowy*

  • * Wycena kosztów budowy według Dom.pl
    Przedstawione koszty stanowią szacunkową wycenę budowy projektu i mogą się różnić od rzeczywistych kosztów realizacji inwestycji.
    Wycena pełni rolę porównawczą w stosunku do innych projektów Dom.pl

  • Z normą WT 2017 (?) zadzwoń
  • Pow. użytkowa (m2):(?)1 004,80
  • Pow. zabudowy (m2):(?)506,00
  • Kubatura (m3):(?)4 240,10
  • Kąt nachylenia dachu (0):(?)35,00
  • Wysokość budynku (m):(?)12,52
  • Min. szerokość działki (m):(?)29,10
  • ID projektuBUDYNEK BT6-86
  • Charakterystyka energetycznabezpłatny
  • Ogrzewanie na paliwo stałenie
  • Projekt inteligentny dompłatny
  • Projekt instalcji solarnejpłatny
  • Projekt ogrodupłatny
  • Projekt szambabezpłatny
  • Liczba pomieszczeń:67,00
  • Liczba pokoi:(?)10,00
  • garażtak
  • piwnicatak
  • Autor projektu:Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
  • Pakiet bezpłatnych dodatków

sytuacja projektu

Sytuacja KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE
 

Projekt budynku KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOW...

 (BUDYNEK BT6-86)

Elewacje projektu

Elewacja KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE
Elewacja KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE
Elewacja KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE
Elewacja KBP BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM I MIESZKANIEM WŁAŚCICIELA LK-58 CE
cena:
13 000
KUP TERAZ

Podobne domy

Domy, które mogą Cię zainteresować

 

Oferta dla inwestorów

Kosztorys

Oferta dla pośredników


 

tradycyjna


Zobacz, co oglądają
użytkownicy


Punkt Doradztwa
i Odbioru Projektów

Wybierz województwo i przejdź
do oddziału w Twoim mieście
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

w Polsce

 
x

 
  •  
  •  
  •  
Cena
Typ zabudowy
Pow. użytkowa
Pow. zabudowy
Kubatura
Kąt nachylenia dachu
Wysokość budynku
Min. szerokość działki
Min. długośc działki
Strop
Ściany
Garaż
    Cena
    Typ zabudowy
    Pow. użytkowa
    Pow. zabudowy
    Kubatura
    Kąt nachylenia dachu
    Wysokość budynku
    Min. szerokość działki
    Min. długośc działki
    Strop
    Ściany
    Garaż
    Sprzedaż projektów w DOM.pl
    realizuje IMO sp. z o.o. © 2018

    Już dziś zostań naszym zarejestrowanym użytkownikiem:
    zarejestruj się

    Gwarantujemy naszym DOMownikom:

    Chcesz się z nami skontaktować?
    Wyślij nam swój nr telefonu, oddzwonimy.

     

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych wyłącznie dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu sprzedaży (zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. Dz. U. Nr 133, Poz. 883).